Cheval Three Quays: luxe appartementen in Londen

Denk aan een groot comfortabel bed, een ruim appartement, een moderne badkamer met regendouche én een ge-wel-dig uitzicht op de London Tower Bridge vanaf je balkon. Dit alles vind je bij Cheval Three Quays in Londen. Ideaal voor home-to-home travel: van je eigen huis naar een appartement waar je je direct thuis voelt!

Cheval Three Quays is vrij nieuw en opende voor het eerst haar deuren in het jaar 2014. Als gelukkige reisblogger mocht ik er toen overnachten. En ik kan je vertellen… dat bezorgde bij mij een unieke WOW-factor.

Luxe appartementen

Cheval Three Quays bestaat uit honderden appartementen, waarvan de meeste zijn ingericht met een, twee of drie slaapkamers en een of twee badkamers, een ruim leef- en zitgedeelte – en een compleet uitgeruste keuken inclusief Nespresso-apparaat. Naast deze appartementen heeft het complex enkele penthouses. Allemaal zijn ze ultra-modern ingericht, met kleine aanvullingen zoals een fotoboek over Londen, een Monopoly-spel en een mini variant van de dubbeldekker die door Londen rijdt. Ik voelde me er direct helemaal thuis. De bedden waren zo zacht dat je er gewoon in weg zakt, en ondanks dat het appartementen zijn worden ze elke ochtend voor je opgemaakt. De badkamer is heerlijk: voorzien van regendouche met de meest heerlijke showergels en shampoos. Alles straalt hier luxe uit.

Natuurlijk zijn de appartementen met urban view leuk, maar die met river view zijn pas echt gaaf! Mocht je het kunnen missen: voor een paar euro extra zou ik zeker de rivier view boeken!

Het dichtstbijzijnde metrostation van het Cheval Three Quays is Tower Hill, wat op zo’n vijf minuten lopen van de ingang ligt. o reis je makkelijk en snel richting het centrum om te gaan winkelen, aan sightseeing te doen of om uit te gaan.

Uniek uitzicht

Het uitzicht over de Theems en op de London Tower Bridge is uniek in Londen. Het appartementencomplex van Cheval Three Quays is vrijwel direct naast de Tower of London gebouwd. Wie oversteekt over de Tower Bridge bevindt zich in het Southwark-district van Londen. Erg leuk om hier eens een kijkje te nemen! Hier staat onder andere The Shard: een bekende wolkenkrabber in Londen. Ook kun je er voor kleine boodschapjes winkelen bij Hay’s Galleria. Verder is er een foodcourt en kun je een heerlijke wandeling maken over The Queen’s Walk: een boulevard die zicht biedt op Cheval Three Quays en de HMS Belfast (een historisch oorlogsschip).

Het dichtstbijzijnde metrostation van het Cheval Three Quays is Tower Hill, wat op zo’n vijf minuten lopen van de ingang ligt. o reis je makkelijk en snel richting het centrum om te gaan winkelen, aan sightseeing te doen of om uit te gaan.

Over Cheval Three Quays

Cheval Three Quays is een award winnende aanbieder van service appartementen voor korte en lange termijnsverblijven in Londen. Het appartementencomplex in Londen won in 2017 de Condé Nast Johansens Award for Excellence – en niet zonder reden! Eerder al, in 2016, won Cheval Three Quays de titel ‘Best Branded Residence’. Het is dan ook een genot om hier (terug te blijven) komen. Zoals ze zelf in hun brochure vermelden:

“The location of this residence is particularly suited to cosmopolitan London life. Reach the financial city, vibrant East and cultural West End with ease or take the scenic route along the River Thames. Enjoy vibrancy and privacy whilst experiencing a little bit of heaven in Londen.”

Written by Merin Veronique

Dromer & avonturier. Verkent bestemmingen het liefst intensief. Verliefd op de natuur en alles wat daaruit groeit en bloeit. Wordt zelden zonder camera gezien op reis. Je mag haar altijd wakker maken voor een pretparkbezoek. Kan eten in 60 culturen.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *