Over Merin Veronique

Hi, mijn naam is Merin Veronique. Ik ben 30 jaar en werk fulltime in de marketingcommunicatie. Elke dag ga ik naar mijn werk; een leuke baan én lieve collega’s. Heel on-Hollands heb ik een gi-gan-tisch grote familie, wat voor vaak veel gezelligheid zorgt. Wat mij kenmerkt? Ik vind vrijwel alles leuk! Mijn nieuwsgierigheid is snel getriggerd. Niet alleen thuis en op het werk, maar ook met reizen. Ik ontdek graag. En ik ontdek het liefst véél.

Elke week een andere stad, plek of bestemming verkennen? Daar kun je me altijd voor wakker bellen. Ik stap gerust in de auto voor een weekendje Zwitserland of Parijs.

Mijn hobbies zijn fotograferen, interieurdesign en koken. Zelf sta ik liever achter de camera dan ervoor, maar toch zul je hier ook regelmatig foto’s van mij voorbij zien komen. Op deze blog deel ik mijn tips, trics, gedachten en projectjes. Wil je mij beter leren kennen of inspiratie uit mijn blogs putten? Lees dan lekker mee. Ik ben ook heel erg benieuwd naar wie mijn lezers zijn, dus laat eens een berichtje achter <3.

Wil je een kopje koffie drinken, heb je een vraag of heb je interesse in een eventuele samenwerking? Stuur me dan een mailtje. Deze beantwoord ik zo snel mogelijk!

Geniet van elke dag.