Over mij

Nu ben ik 30. Ik werk. Ik heb een baan, een huis, een hypotheek, een Maine Coon, een groot hart voor dieren en de natuur
– én een ongelofelijke drang om te reizen.

My Chronicle(s)

Ik schrijf graag. Als klein meisje al. Ik maakte liever werkstukken, dan dat ik een toets moest maken.

Na schooltijd ging ik het liefst op pad. Om te verkennen en te ontdekken. Ik weet nog die keer dat ik als 8-jarige naar een andere wijk was gefietst. Ik vond het één groot avontuur. Uiteindelijk vond ik – samen met een vriendinnetje – een kastanjeboom bij iemand in de tuin; het was hartje herfst. Zó ont-zet-tend trots waren we, toen we met zakken vol kastanjes terug kwamen. Het voelde alsof we Columbus waren en een nieuwe wereld hadden ontdekt.

Nu ben ik 30. Ik werk. Ik heb een baan, een huis, een hypotheek, een Maine Coon, een groot hart voor dieren en de natuur – én een ongelofelijke drang om te reizen. Net zoals veel mensen wil ik het allemaal. De vraag die mij bezig houdt is: Kan dat?

Het antwoord geef ik je door middel van een kijkje in mijn leven. Hoewel ik graag schrijf, fotograaf, video-opnamen maak en altijd iets wil creëren, is mijn karakter stiekem nog steeds wat het altijd al was: een beetje verlegen en soms wat terughoudend. Tegelijkertijd buldert er een ontdekkingsdrang door mijn aderen. Je zult me dus niet altijd op de foto zien staan, maar dit plekje is wel waar ik – alleen – mijn eigen ontdekkingen deel.

Mijn waarden

Ben je nog steeds aan het lezen? Ik krijg er een blos van op mijn wangen. Dan moét je dit zeker over mij weten: als persoon houd ik me vast aan enkele waarden in mijn leven.

Onrechtvaardigheid kan ik maar moeilijk verkroppen.
Ik vind dat we op de wereld allemaal wel wat meer empathie mogen hebben – of op zijn minst wat meer sympathie. En daarmee zouden we anderen in hun waarde moeten laten.
Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar keuzes en moet die verantwoordelijkheid ook (durven te) nemen.
Het leven is één grote ontwikkeling – én ontdekkingstocht.

Likes

❥ (knuffelen met) Dieren
❥ Wandelen in het bos
❥ Natuur
❥ Een vroege work-out
❥ Cheesecake
❥ Een ritje in een achtbaan
❥ Winkelen
❥ Palmbomen én een groot zwembad (heaven!)
❥ Een Round-the-world ticket
❥ Wellnessdagje met vriendinnen
❥ Vriendje B.

Dislikes

× Plastic
× Dierenleed
× Het negeren van Climate Change
× Witte schoenen die bij mij nooit lang wit blijven
× Felle discussies
× Onrechtvaardigheid
× Rode bietjes (yugh!)
× Ryanair & Vueling – nooit meer