Samenwerken

Samenwerken met mij als content creator? Dat kan!
Daarvoor bestaan meerdere mogelijkheden.

Voor bedrijven en ondernemers:
Wat je moet weten voordat je met mij gaat samenwerken is dat ik schrijf, fotografeer en video’s maak – en daarin een tikkeltje perfectionistisch ben. Ik werk full-time (in het communicatievak) en gebruik mijn vrije tijd om content te creëren als dierbare herinnering voor mezelf én als inspiratie voor anderen. Ik richt mijn boodschap aan iedereen met een baan (lees: verplichtingen), die de wil heeft om meer te ontdekken, ondernemen en te reizen. Dat doe ik door verhalen te vertellen. Aangevuld door beeld.

Mijn doelgroep:
Stellen en gezinnen met een modaal tot bovenmodaal inkomen, die nieuwsgierig en leergierig zijn, de wereld willen ontdekken en vrijheid als rijkdom beschouwen. Mensen die hun geld verdiend hebben door hard te werken, en dit het liefst inruilen voor mooie ervaringen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Mogelijkheden

Reviews

Heb je een product of een dienst waarvan je denkt dat deze passend is bij de website en de doelgroep zoals hierboven omschreven? Ik bespreek graag de mogelijkheden om het product of de dienst te reviewen. Een review bestaat altijd uit mijn eerlijke mening, aangevuld door foto’s en soms ook een (korte) video.

Voor een review wordt rekening gehouden met long-tail SEO. Ook behoren social media posts tot de opties.

Persreizen / Storytelling

Merin Veronique is een reis- en lifestyleblog. Ik schrijf graag over persoonlijke ervaringen tijdens mijn reizen. Voor de meeste reizen betaal ik zelf, maar persreizen behoren tot een optie om bestemmingen, hotels, camping en dergelijke onder de aandacht te brengen. Dit kan in de vorm van schriftelijke verhalen, maar ook in de vorm van visual content.

Advertorials (ads)

Een betaald artikel laten plaatsen op deze website? Dat kan, mits het onderwerp en het aangeboden product en/of de de aangeboden dienst passend zijn bij de overige inhoud van de website. Aanstootgevende inhoud wordt bij voorbaat niet geplaatst.

Ambassadeur

Zoekt u een ambassadeur voor uw merk of product? En vindt u Merin Veronique passen bij wat u uitdraagt? Dan bespreek ik gelijk de mogelijkheden om in de rol van ambassadeur te kruipen.